Понеділок, 2024-04-29, 01:32
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Календар свят. Мова, граматика, спілкування
Головна » 2018 » Лютий » 8 » Легкоатлети Зборівської ДЮСШ знову привезли медалі зі змагань у Львові
13:14
Легкоатлети Зборівської ДЮСШ знову привезли медалі зі змагань у Львові

Львів13 січня у Львові в легкоатлетичному манежі навчально-спортивної бази літніх видів спорту Міністерства оборони України відбулася відкрита першість Буської ДЮСШ Львівської області з легкої атлетики, приурочена 30-річчю створення цієї спортивної школи.
Зборівська ДЮСШ у складі команди від Тернопільської області на цих змаганнях була представлена чотирма учасниками і здобула 4 медалі: Уляна Рава на дистанції 600 м завоювала друге місце; також другі місця на дистанції 1000 м вибороли Марія Мочук та Святослав Наконечний; третє місце на дистанції 1000 м – у Андріани Антонюк.
Приємно відзначити, що на цих дитячих змаганнях уже використовували електронне табло і фотофініш. Знімки фотофінішу вивішували на дошці результатів після кожного забігу. Таке навіть на дорослих всеукраїнських змаганнях зустрінеш рідко. Хочеться також відмітити гарну організацію змагань та чудову роботу команди Буської ДЮСШ.

Тренер-викладач І категорії з легкої атлетики Зборівської ДЮСШ Володимир Небельський

Переглядів: 409 | Додав: admin | Теги: першість Буської ДЮСШ, легка атлетика, Зборівська ДЮСШ, Небельський В.Р. | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar